Credem ca autoeducarea este o parte importanta in dezvoltarea personala a fiecaruia dintre noi. Credem ca un rol important in procesul autoeducarii il au cartile.
Editura Benefica isi propune sa aduca cititorilor cele mai folositoare si benefice carti, in care se pot gasi izvoarele unei vieti sanatoase si armonioase.
Acesta este crezul nostru.

Editura Benefica este specializata in publicarea cartilor de sanatate, nutritie, diete, precum si a celor de dezvoltare personala, educatia si cresterea copiilor. Cartile Benefica pot fi achizitionate din toate marile librarii fizice si virtuale, din retele de librarii si depozite de carte.

Cardul de membru. La prima comandă de carte pe care o faceţi, cereţi editurii cardul dvs. de membru, personalizat. La comenzile ulterioare, în baza cardului de membru veţi primi reduceri de până la 15% şi vă veţi bucura te toate beneficiile acordate posesorilor de card.

Comenzile de carte pentru persoane fizice sau persoane juridice se pot face folosind formularul de comanda de pe site. Avem rugamintea sa-l completati in intregime si corect pentru emiterea facturii fiscale. Veti fi contactat de o persoana din editura, in cel mai scurt timp,  pentru confirmarea comenzii, a sumei de plata si a adresei de expeditie.

Publicare de carte la editura Benefica. Autorii care doresc sa publice o carte la Editura Benefica isi pot trimite manuscrisul prin e-mail, insotit de datele de contact si de o scurta nota bio-bibliografica. Editura Benefica isi alege cu mare atentie titlurile pe care le publica, asa ca avem rugamintea sa transmiteti numai manuscrise care corespund profilului editurii, corecte din punct de vedere gramatical si cu diacritice. Vi se va raspunde garantat in  3 saptamani sau mai repede si vi se va comunica daca manuscrisul a fost sau nu acceptat spre publicare.