Product Description

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006. Cuprinde trei module de specialitate: Modulul I – Organizarea productiei de patiserie-cofetarie; Modulul II – Managementul calitatii; Modulul III – Particularitatile cateringului.

S-ar putea sa te intereseze si urmatoarele categorii de carti din libraria noastra online:

Carti de literatura motivationala | Carti de dezvoltare personala | Carti de spiritualitate | Carti de religie | Carti de sanatate | Carti de psihologie | Carti de sociologie | Carti despre familie, cupluri, relatii | Carti de cresterea copilului |

Carti de literatura si critica literara | Carti pentru copii | Manuale | Dictionare si ghiduri | Carti de limbi straine | Carti in limba maghiara | Carti despre religie | Carti de istorie | Politica | Filosofie |

Carti de bucate | Carti despre casa si gradina | Ghiduri turistice | Carti Hobby | Carti Diverse | Muzica | Biografii, memorialistica | Carti de stiinta si tehnica | Carti de afaceri | Carti de vanzari | Carti de management | Carti de marketing si publicitate | Audiobook-uri | Publicare carte tiparita si eBook