Product Description

O alimentatie corecta este esentiala pentru mentinerea vitalitatii organismului. Fructele si legumele, cerealele integrale, pestele sunt surse inepuizabile de fibre, minerale si vitamine, aflate la indemana tuturor. Imbinandu-le armonios, Retete culinare si sfaturi pentru sanatate va prezinta peste o mie de preparate traditionale romanesti, dar si din bucataria altor tari, economice si simplu de gatit. Acestea sunt impartite in doua categorii, pentru cei suferinzi si pentru cei sanatosi, iar in partea adresata persoanelor bolnave veti regasi inclusiv unele retete bazate pe renumitele principii vindecatoare ale bioterapeutului Valeriu Popa. Tehnicile de pregatire sunt variate, fiind alese astfel incat ingredientele sa-si pastreze nu doar savoarea, ci si continutul de substante nutritive. Pentru a putea fi identificate cu mai multa usurinta, mincarurile de post, cele adaptate pentru post sau pe baza de cruditati au fost marcate grafic. Cuprins: Aperitive; Bauturi; Budinci; Conserve; Dulciuri; Preparate din carne; Preparate din cereale; Preparate din legume si fructe; Preparate din peste; Salate; Sosuri; Sufleuri; Supe, ciorbe.