Product Description

Calea macrobiotica este un ghid de macrobiotica, scris de domnul Michio Kushi, care este considerat a fi cea mai de seama autoritate din lume in acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, domnul Kushi a realizat ca dieta era principala cauza a multor boli, inclusiv a cancerului, si a inceput sa-i invete pe altii felul in care dieta macrobiotica, bazata pe cereale integrale, legume proaspete crescute in tara respectiva, leguminoase bogate in proteine si alge marine, poate preveni problemele de sanatate si reintineri organismul. Macrobiotica reuneste ultimele descoperiri stiintifice din domeniul nutritiei si a sanatatii, cu practicile sanatoase ale societatilor traditionale. In aceasta editie, domnul Kushi ne indruma spre o alimentatie mai simpla, care duce la cresterea vitalitatii si a starii de bine. Alimentele si metodele de gatit macrobiotice sunt descrise detaliat, si este inclus si un program complet de exercitii, suficient de flexibil pentru a corespunde oricarei nevoi. O colectie minunata de retete, meniuri simple ca si o serie de sugestii despre modul sanatos de viata, fac din Calea Macrobiotica un ghid cu adevarat practic. Michio Kushi a inceput studiul macrobioticii in urma cu mai bine de treizeci de ani, cu cel care a fost fondatorul acestei orientari, George Ohsawa. Astazi, domnul Kushi este considerat drept cea mai de seama personalitate din lume in domeniul macrobioticii. Invataturile sale despre importanta alimentatiei cu hrana integrala si despre modul de viata in armonie cu mediul inconjurator, au ajutat milioane de oameni sa ajunga la o mai buna stare de sanatate si la o mai mare liniste interioara.