poza andreas moritzDe urmărit acest interviu/documentar. Mai ales de către cei care vor să-şi îmbunătăţească funcţionarea ficatului, a bilei, să-şi regleze metabolismul sau să-şi îmbunătăţească starea de sănătate.

 

 

Procedura completă de curăţare o puteţi găsi în cartea autorului Andreas Moritz „Scapă de pietre la ficat şi fiere” (Editura Benefica)

 Scapa de pietre_citeste din carte_extras gratuit 

scapa-de-pietre-copy-193x300

Despre cura: 

Procedura de eliminare a pietrelor este o cura simpla pe care o poate face oricine acasa, folosind suc proaspat de mere, ulei de masline si sare amara, care poate fi cumparata din farmacii. Este bine ca aceasta procedura sa se faca repetat, la anumite intervale de timp, pentru decongestionarea canalelor ficatului  si a vezicii biliare. Autorul recomanda respectarea intocmai a pasilor pe care vi-i descrie in carte, de la alimentatie pana la odihna.  Cartea contine o multime de marturii ale celor care practica aceasta cura de ani buni si despre imbunatatirea semnificativa a starii lor de sanatate.  In carte veti descoperi si remedii alternative daca sunteti o persoana care nu tolereaza sucul de mere, care contine acid malic. Veti intelege, de asemenea, importanta pe care o are buna functionare a ficatului si a vezicii biliare pentru stomac, rinichi, inima, reglarea nivelul colesterolului, circulatia sangelui si functionarea corespunzatoare a celulelor organismului dumneavoastra. Speram ca  informatiile sa va fie de mare folos. Va dorim Multa sanatate!